Så hittar du rätt diskmaskin till nya köket

I samband med en köksrenovering är det perfekt att byta ut diskmaskinen och andra vitvaror som kyl, frys och spis. Tänk på att välja en diskmaskin som är energisnål och tillräckligt stor. För att din nya fina diskmaskin ska hålla behöver du regelbundet rengöra den.

När du renoverar köket är det en bra idé att samtidigt byta ut vitvaror och bland dem även diskmaskinen. Det är inte säkert att den gamla ens passar in i köket efter renoveringen. Vare sig du letar efter en diskmaskin i rostfritt stål eller en integrerad diskmaskin har Cylinda med stor sannolikhet en diskmaskin för dig, kolla in Cylinda diskmaskin för att hitta din modell. Fördelarna med Cylindas modeller är att de är tysta och energisnåla.

Välj diskmaskin efter porslinet

När du ska köpa en ny diskmaskin är storlek betydelsefull. Du behöver dock ta kökets storlek i beaktande så du inte väljer en för stor diskmaskin. Oavsett vilken storlek som du väljer finns det bra tips för hur du fyller diskmaskinen på ett bra sätt. Det många inte tänker på är att välja diskmaskin efter porslinet. Se till att du kan ställa tallrikar och annat på bra sätt.

“Är köket väldigt litet kan en mer kompakt modell passa bra.” Läs mer här

Rengör diskmaskinen regelbundet

Om du investerar i en ny diskmaskin till köket är det mycket betydelsefullt att du tar hand om den på bästa sätt. En gång i månaden är det lämpligt att göra en grundlig rengöring. Då kommer din disk att bli skinande ren varje gång. Diskmaskiner finns i olika energiklasser. Det är värt att välja en modell som är energisnål.